Frolov’s systeem is een moderne revolutionaire technologie met een volledig pakket genezingsfactoren, en is misschien wel het meest geavanceerde apparaat voor ademhalingsoefeningen van dit moment.

 

1. Apparaatbeker

 

Met de buitenste beker (kop) van het apparaat kunnen de deelnemers niet alleen ademhalingsoefeningen met waterweerstand uitvoeren, maar ook medicinale kruidendampen en aromatische oliën inhaleren. De beker is zo ontworpen dat hij comfortabel vastgehouden kan worden tijdens de trainingssessies.
 

2. Intern reservoir
 

Het interne reservoir is een van de belangrijkste onderdelen van Frolov’s long en ademtrainer.
De zorgvuldig ontworpen bodem van het apparaat en de openingen (met speciale aandacht voor de diameters, verschillende standen, enz.) garanderen een geleidelijke verandering van de ademweerstand tijdens het in- en uitademen. Hierdoor wordt het ook mogelijk om een optimale oefenmethode te selecteren voor zowel gezonde, goed getrainde mensen en ernstig gehandicapte patiënten, als voor kinderen

in de voorschoolse leeftijd. Met het moderne containerontwerp kan de klant eenvoudig de parameters instellen voorafgaande aan de oefeningen.
 

3. Essentiële oliereservoir
 

Het oliereservoir is een geavanceerd onderdeel van het ademhalingssysteem. Het reservoir draagt ertoe bij dat de mogelijkheden van Frolov’s long en ademtrainer aanzienlijk uitgebreid worden en dat het als inhaler gebruikt kan worden. De aerodynamica van de binnenruimte van het reservoir is zodanig dat het grootste effect van aromatherapie en de inhalering van essentiële oliën gegarandeerd is.

Er is slechts een klein beetje olie nodig, en de olie wordt 100% geconsumeerd. Met drie aparte oliecompartimenten volgens de nieuwste aromatherapietechnieken voor het scheiden van essentiële oliedampen zodat de aromatherapie betere resultaten oplevert.

 

4. Apparaatbehuizing

De behuizing van het long en ademtraining systeem heeft verschillende belangrijke functies. Ten eerste is de behuizing het belangrijkste verbindingselement van de apparaatstructuur. Afhankelijk van de nauwkeurigheid van de samenstelling, garandeert de behuizing de
veilige bevestiging van alle elementen van het volledig gemonteerde apparaat. Ten tweede is de behuizing een functioneel element dat tijdens de oefeningen voor de juiste verhouding zorgt van de gemengde luchtcomponenten in het apparaat.

Openingen op de omtrek van de behuizing zorgen voor de juiste luchtstroomcirculatie in het apparaat tijdens de ademhalingsoefeningen. Tijdens aromatherapiesessies houden de openingen de luchtstroom boven de container met de essentiële oliën en zorgen zo voor een constante concentratie van aromatische stoffen in de ingeademde lucht.

 

5. Adembuis


De adembuis is zo ontworpen dat hij maximaal comfort geeft tijdens de oefeningen. Zijn gegolfde oppervlak maakt elke houding mogelijk en kan zelfs gebruikt worden als de patiënt ligt. Bovendien is de adembuis een element van het aerodynamische ontwerp van het apparaat, dat extra lucht binnenlaat die nodig is voor het mengen van lucht en extra weerstand tijdens de oefeningen garandeert.
 

6. Mondstuk van het apparaat


Dankzij het moderne ergonomische ontwerp van het mondstuk kunt u het gemakkelijk en comfortabel met uw lippen vasthouden. Het mondstuk belast geen gezichtsspieren, zelfs niet in de langere (20-30 min) oefeningen; het gebruik is comfortabel voor kinderen en personen met verschillende gezichtsspierafwijkingen (die door beroertes, trauma’s en neuritis veroorzaakt kunnen zijn).

Het mondstuk is voor iedereen comfortabel: kinderen, volwassenen en ouderen.