Plusminus 25% van de Nederlandse bevolking heeft min of meer last van een allergie. Dat maakt een allergie één van de meest voorkomende chronische ziekte in ons land. Een allergische reactie is een aanval van het immuunsysteem op niet schadelijke stoffen. Het gebruik van Frolov’s long en adem trainer herstelt de natuurlijk weerstand en verhoogt het immuunsysteem.

 

Hypoxie kan de aanpassingsvaardigheden en verdedigingsmechanismen van het menselijk lichaam aanzienlijk verbeteren. Celmetabolisme schakelt over naar een economische en meest efficiënte manier van zuurstofgebruik om het lichaam van de noodzakelijke hoeveelheid energie te voorzien. Bovendien veroorzaakt de geleidelijke vermindering van de zuurstoftoevoer een anaërobe ademhaling (zonder zuurstof). Hier heeft uw lichaam veel baat bij want daardoor wordt de reservecapaciteit ervan geactiveerd en verhoogt het zelfherstellend vermogen op een natuurlijke wijze.

 

De positieve effecten van ademtherapie bij patiënten met een allergie:

 

  1. Hypercapnie is een gunstige toestand vanwege het belang van CO2 voor alle biochemische processen in het lichaam. CO2 reguleert het werk van enzymen en vitaminen die ertoe bijdragen dat het immuunsysteem zijn functies herstelt.
  2. Ademtherapie met het long en ademtraining systeem van Frolov draagt ertoe bij dat het lichaam herstelt en natuurlijke weerstand tegen de allergieën opbouwt.